Snoeppotten vanaf 1 stuk

Het aanwezig zijn van bedrukte snoeppotten op de werkvloer valt gegarandeerd in de smaak bij uw werknemers of relaties. De snoeppot is transparant waardoor de kleurrijke verpakkingen van de snoepjes alleen al een eyecatcher vormen. Bij Snoeppottenwereld heeft u de mogelijkheid omde snoeppot te vullen met 1 van de 10 soorten verschillende snoepjes. Hierbij kunt u denken aan fruit toffees tot rolletjes KING pepermunt. Zet een bedrukte snoeppot neer bij de receptie en uw gasten zullen het niet erg vinden om wat langer op u te moeten wachten onder het genot van een snoepje.
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat
Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Snoeppotten vanaf 1 stuk bedrukken

Een bedrukte snoeppot is niet alleen leuk voor uw eigen organisatie, maar ze zijn ook leuk om cadeau te doen aan uw klanten of relaties. Bij Snoeppottenwereld heeft u verschillende mogelijkheden voor de bedrukking op de snoeppot. U kunt er namelijk voor kiezen om alleen beide zijden van de snoeppot met de bedrukte stickers te laten beplakken, maar u kunt er ook voor kiezen om naast beide zijden ook nog de dop met een bedrukte sticker te laten beplakken.  De bedrukking op de stickers is in full color en de grootte van de sticker hangt af van de grootte van de snoeppot.

Meer lezen >

Snoeppotten vanaf 1 stuk met logo

Bedrukte snoeppotten zijn ideaal voor als giveaway of relatiegeschenk, maar kunnen ook gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Een bedrukte snoeppot binnen uw eigen organisatie zal het ook goed doen. Bedrukte snoeppotten worden voornamelijk ingezet bij restaurants. Deze staan meestal bij de uitgang gevuld met pepermunt. Snoeppotten kunnen ook gebruikt worden tijdens beurzen. Bezoekers blijven hangen op uw stand om een snoepje te pakken en dit creëert de gelegenheid om de bezoekers nog eens een keer aan te spreken.

Meer lezen >