Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte glazen snoeppotten bedrukken

Bedrukte glazen snoeppotten

Bedrukte glazen snoeppotten zijn een lekkere manier om uw klanten te verwelkomen. De glazen snoeppot kunt u in vele formaten bij ons aanschaffen, zo hebben wij snoeppotjes van 192 ml maar ook grote snoeppotten van 2200 ml. U heeft bij ons ook de keuze uit diverse vormen snoeppotten. Zo hebben wij schuine potten in ons assortiment maar kunt u ook voor een rechte pot kiezen. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een formaat snoeppot kunt u de gewenste vulling kiezen. U heeft hierbij keuze uit maar liefst 42 soorten snoep waaronder spekjes, dropstaafjes, zuurtjes, boterwafeltjes en choco pinda’s. Zo is er voor ieder wat wils!

Glazen snoeppotten met logo

Een glazen snoeppot met logo is het perfecte geschenk om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. U kunt uw ontwerp op verschillende plekken op de snoeppot laten plaatsen. Dit kan op de zijkanten, maar ook op de deksel. De grootte van de sticker met  uw opdruk hangt af van de grootte van de snoeppot. Hoe groter deze is, des te groter kan de opdruk zijn. Onze stickers worden standaard in full colour bedrukt. Zo zitten er geen grenzen aan het ontwerp dat u wilt laten maken. Glazen snoeppotten met logo zijn al vanaf 25 stuks te bestellen. 

Glazen snoeppotten met opdruk 

De glazen snoeppotten met opdruk kan ingezet worden op vele diverse gebieden. Heeft u een eigen restaurant? Zet dan een gevulde snoeppot met uw logo bij de uitgang zodat uw gasten iets lekkers kunnen pakken voor het naar huis gaan. Ook als u op een beurs of evenement gaat staan is een gevulde snoeppot op uw stand altijd een goed idee. Mensen komen vaak even kijken en dit geeft u een mooie mogelijkheid een potentiële klant aan te spreken! U hoeft de snoeppot natuurlijk niet perse met snoep te vullen. Zet de snoeppot met opdruk van het bedrijf bijvoorbeeld bij de receptie van een dierenwinkel of dierenkliniek gevuld met hondenkoekjes. De snoeppotten zijn keer op keer navulbaar met het snoep dat u lekker vindt. Door de bedrukte snoeppotjes aan uw klanten of relatiegeschenken uit te delen bereikt u de doelgroep die u belangrijk vindt en zullen zij nog vaak positief aan u terugdenken!