Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte brievenbus snoeppotten

Bedrukte brievenbus snoeppotten

Bedrukte brievenbus snoeppotten zijn een unieke manier om uw klanten te verwelkomen . De brievenbus snoeppotten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zowel in kleine als in grote formaten kunt u een bedrukte brievenbus snoeppot bestellen in onze webshop. Snoeppotten gaan doorgaans lang mee en worden vaak opnieuw gevuld zodra ze leeg zijn. U zult dus een langdurige indruk achterlaten bij uw relaties wanneer u een bedrukte snoeppot cadeau doet. Qua vulling van de brievenbus snoeppotten heeft u een ruime keuze. Naast de brievenbus snoeppotten hebben wij een ruim assortiment aan andere modellen snoeppotten in onze webshop. Glazen snoeppotten, kunststof snoeppotten of verfblik snoeppotten, bij Snoeppottenwereld vindt u het allemaal.

Brievenbus snoeppot met opdruk

Wanneer u een langdurige indruk wilt achterlaten bij uw klanten en zakenrelaties is het handig de snoeppotten te voorzien van uw bedrijfsgegevens. De hersluitbare brievenbus snoeppotten kunnen ook voorzien worden van een kaartje met opdruk. Door uw logo op verschillende plekken op de brievenbus snoeppot te plaatsen, creëert u een uniek relatiegeschenk waar u uw klanten en zakenrelaties gegarandeerd mee zult verrassen. Brievenbus snoeppotten met opdruk bestellen kan al vanaf 25 stuks. Natuurlijk kunnen de brievenbus snoeppotten ook zonder personalisatie besteld worden. 

Online brievenbus snoeppotten bestellen

De brievenbus snoeppot met opdruk kan op veel verschillende gebieden ingezet worden. Heeft u een restaurant, winkel of andere zaak? Of heeft u een beurs of evenement op de planning staan waar u met uw bedrijf aanwezig bent? Door een gepersonaliseerde snoeppot met vulling neer te zetten trekt u eenvoudig de aandacht van de doelgroep die u wilt bereiken. Ook voor klanten die uw bedrijf binnenlopen is een gevulde snoeppot een leuk ontvangst. Bestel eenvoudig via onze website de gevulde snoeppotten die bij uw bedrijf passen en laat u verrassen door ons ruime assortiment en de eindeloze mogelijkheden. 

        

9,3
1 - 3 van 3 resultaten

1 - 3 van 3 resultaten
10

" Personeel denkt mee in oplossingen (ook voor resellers). Levering en kwaliteit zoals afgesproken. "

Tom 25 May 2021